Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Erdem’’ üniversite tercihlerinde öğrencilerimizin yanındayız’’

Başkan Erdem’’ üniversite tercihlerinde öğrencilerimizin yanındayız’’

Başkan Erdem’’ üniversite tercihlerinde öğrencilerimizin yanındayız’’

Baskan Erdem’’ üniversite tercihlerinde ögrencilerimizin yanindayiz’’

 

Ceyhan Belediyesi CEGEM bünyesinde ihtiyaç duyan tüm ögrencilere Üniversite tercihlerinde yardimci olmak için danismanlik hizmeti verilecek.

2019-2020 Egitim-ögretim yilinda , 18 ayri sinifta toplam 720 ögrenciye kurs veren CEGEM bu yil Ceyhan birincisini çikararak bir basariya imza atti. Baskan Hülya Erdem'in talimati ile danismanlik hizmeti verecek olan CEGEM, Ceyhanli tüm ögrencilere çagri yaparak, seçecekleri üniversite konusunda danismanlik hizmeti vereceklerini ilan etti. Üniversite sinavina giren ögrenciler 4-14 AGUSTOS tarihleri arasinda ve saat 08:00-17:00 saatleri arasinda CEGEM’e gelerek tercihleri konusunda destek alabilecekler.

Baskan Erdem Danismanlik hizmeti ile ilgili yaptigi açiklamada’’ Bizler Ceyhan için elimizden ne geliyorsa yapmaya haziriz. Bizlerin amaci çeliskiye düsen ve ikilemde kalan ögrencilerimize dogru tercih konusunda destek vermek olacaktir. Gençlerimiz için üzerimize hangi görev düserse yapmaya haziriz. Bizler danismanlik hizmetini kesinlikle ücretsiz veriyoruz. Amacimiz firsat esitligini yakalamak ve maddi durumu olmayan ögrencilerimize destek olmaktir. Bu yil sinava giren ve kazanan tüm ögrencilerimize egitim yasamlarinda basarilar dilerim.’’ Dedi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli